UC Team Specialist hos Cirque
Hvordan kom du ind i Cirque?

Jeg arbejdede i 3pas (Systemintegrator-virksomhed) og kom ind i Cirque, da de to fusionerede. Det var der en ganske god synergi i, da de to huse kendte hinanden i forvejen. Det var den rigtige beslutning at det gik sådan, det er der ingen tvivl om i dag.

Navn: Michael
Stilling: UC Team Specialist
Hos Cirque siden: 2010

Et selvkørende miljø

Jeg vil beskrive arbejdsmiljøet i Cirque som dejligt uformelt og afslappende. Det er et miljø, hvor medarbejderne i høj grad er selvkørende – der kommer sjældent nogen og fortæller dig, hvordan du skal gøre tingene. Vi har et fladt hierarki med frihed under ansvar, hvilket jeg sætter meget pris på.

Jeg har ikke været nogen andre steder, hvor jeg på den måde er glad både når jeg møder på arbejde og når jeg går hjem. Den følelse har jeg selv, når det har været en hård dag, hvor tingene ikke gik helt som man havde forestillet sig.

Det der giver mig energi

Det er menneskene og det er det vi laver. For mig er det jeg laver her ikke kun et job, det er en passion og en lidenskab. I Cirque vil vi være de bedste til det vi laver og det gennemsyrer egentlig hele organisationen. Det er nemt at komme til at sparre med folk og det er en enorm hjælp i hverdagen. Før jeg arbejdede i 3pas og Cirque var jeg i en stor medicinalvirksomhed, hvor der var arbejdsgange for alt og derfor kunne det svært at komme igennem med sine ideer. Nogle gange oplevede jeg, at et projekt nåede at blive irrelevant før det overhovedet var nået frem til endelig godkendelse! I Cirque er vi hurtige til at implementere de projekter som giver mening for forretningen. Det er en stor motivation.

Hvad er den største udfordring ved at arbejde i Cirque?

Den største udfordring ved at arbejde i Cirque er så at sige, at du bliver ret tit udfordret. Du bliver udfordret på din viden og på dine menneskelige kompetencer. Vi er mange forskellige typer her med forskellige evner og det skal man have til at gå op. Jeg er ingeniør, så jeg kan godt lide at have tingene i kasser, men det kan jeg ikke altid få. Vi har løbende mange nye produkter og udfordringer, så derfor er det vigtigt, at man er agil og kan rykke rundt, når det er nødvendigt – både i forhold til positioner og kompetencer. Jeg tror på at det er sundt for hovedet, at man bliver holdt til ilden. Det er også med til at sørge for at arbejdet ikke blive trivielt.

Hvis jeg en dag skiftede arbejde ville det jeg kom til savne mest være menneskene i virksomheden, ingen tvivl om det. Cirque er ligesom en lille familie, vi har et rigtig godt og stærkt sammenhold.

Book en demo

Tilmeld dig Cirques
     nyhedsbrev

Bliv en del af de
første der modtager
vigtige produktnyheder
og informationer fra Cirque.