Lasse er GC Team Specialist hos Cirque
Hvordan kom du ind i Cirque?

Jeg manglede en elevplads som del af min uddannelse og blev opfordret til at søge hos Cirque af en god ven. Han kendte en af Cirques Account Managers og vidste, at de manglede et par ekstra hænder i udviklingsafdelingen. Jeg kom til samtale fik at vide, at jeg havde fået stillingen to dage senere, så det gik egentlig ret hurtigt.

Jeg startede som grafikerelev, men i dag sidder jeg primært og laver front-end udvikling af vores selvbetjeningsunivers. For tiden er jeg med til at udvikle og designe Cirques OneApp til Windows Phone, så jeg får faktisk både brugt mine evner som grafiker og mine evner som udvikler. Det er ikke helt dumt.

Navn: Lasse
Stilling: GC Team Specialist
Hos Cirque siden: 2013

Arbejdsmiljøet

Jeg synes det er nemt at føle sig godt tilpas her. Folk sørger for at være flinke i deres omgang med hinanden. Vi har et rigtig godt sammenhold i udviklingsafdelingen og flere af os går tit ud og får lidt koldt at drikke efter arbejde. Det er fedt at der er nogen man kan tale om nørdede ting med – både i arbejdstiden og efter fyraften.

Tid til nørderi

Det der motiverer mig mest ved at arbejde i Cirque er friheden. Når man har brug for at sætte sig ind i noget, kan man godt tage en uge ud af kalenderen til at sætte sig ind i det, det er der respekt for. Det har være en stor fordel når jeg f. eks har skulle sætte mig ind i diverse Linux ting eller noget i forhold til JavaScript. Det er også der man virkelig får noget ud af det som elev, for man lærer enormt meget på kort tid. Det meste af min uddannelse foregår sådan set her på arbejdspladsen og det passer mig rigtig fint.

Hvornår har det været en god dag i Cirque?

Når man finder den rigtige løsning. En løsning der reelt matcher den udfordring man står overfor og ikke bare er en ”Spring-over-hvor-gærdet-er-lavest”-løsning. Når man virkelig er tilfreds med den metode man endte med at bruge, så har det været en god dag.

Book en demo

Tilmeld dig Cirques
     nyhedsbrev

Bliv en del af de
første der modtager
vigtige produktnyheder
og informationer fra Cirque.