Hvem er Cirque
Cirque er et innovativt og anderledes teleselskab
Velkommen til Cirque

Cirque er et innovativt og anderledes teleselskab der tilbyder kommunikationsløsninger i skyen, som gør det nemmere at samarbejde. Det lyder måske lidt kedeligt og kompliceret - men det er det ikke. Vi gør nemlig løsningerne smartere og federe blot ved at lave dem bedre og mere simple, og samtidig giver vi en nærværende og personlig service. Vi er glade for personlig service. Det er vores kunder og partnere også.

Én samlet løsning

Cirque er en cloud-virksomhed der leverer smartere og enklere kommunikationsløsninger. Vi gør alt hvad vi kan for at give vores kunder et produkt der både er nemt og intuitivt at bruge og samtidig giver dem de muligheder en moderne virksomhed har brug for.  Det gør vi hovedsageligt ved at integrere telefoni med Skype for Business på en måde, som er helt unik blandt danske tele- og IT-virksomheder.

Vi ved at du har rigeligt at tage dig til. Det vil vi gerne give dig bedre tid til og bedre muligheder for. Derfor har alle vores løsninger det til fælles, at de integrerer vores kunders behov i én samlet Cloud-løsning der forenkler den måde de samarbejder på – både internt og ud af huset.

Vi gør det lettere og mere overskueligt at kommunikere ved at tilbyde én løsning og én app der kan håndtere alle kommunikationsbehov og anvendes på både smartphone, tablet og computer. Derudover er vores kunder glade for, at vores løsning hjælper dem med at spare penge på hardware og drift.

100% i skyen

Vores løsninger er 100 % cloud-baserede. Det giver os mulighed for at levere agile og skalérbare løsninger, hvor du som kunde altid kun betaler for det du bruger. Eksempelvis binder du dig ikke til et bestemt antal brugere, når du bliver kunder hos os. Det er en balance som du nemt kan justere løbende.

Derudover betyder vores cloud tilgang også, at Cirque er en mere bæredygtig løsning: Energiudnyttelsen er 30 til 80% bedre ved en fuld cloud-løsning end ved en klassisk telefoniløsning. Derfor er det både økonomisk og miljø-venligt at blive kunde hos os.

100% nærværende

Hos Cirque gør vi en dyd ud af at levere en nærværende og personlig service. Hos os bliver du ikke stillet om i uendelighed eller bedt om at indtaste tal i en lang række menuer før du får et menneske i røret. En forbindelse til Cirque er en direkte forbindelse og du kan altid komme igennem - vores support har åbent 24 timer i døgnet.

Cirque A/S blev stiftet i 1999 og der er sket meget siden da. I dag kan vi tilbyde integration af stort set alle tænkelige kommunikationsplatforme: fastnet, mobil, mail, kalender, de sociale medier samt en kobling til Microsoft Lync/Skype for Business som er helt unik blandt danske teleselskaber. Udover vores danske forretning har vi siden 2009 også haft kontor i Frankrig, og vi tilbyder således også integrerede kommunikationsløsninger til franske virksomheder. Cirque A/S er en del af TDC Group.

Consider it done

Som kunde hos Cirque kan du regne med at tingene sker. Vi har gjort det enkelt og trygt for dig at handle hos os. Det vil sige, at du får én løsning, én fast Account Manager og én samlet faktura – helt enkelt!

Har du spørgsmål til os, er du altid velkommen til at ringe på:
77 33 71 71 – vi glæder os til at høre fra dig.

Book en demo

Tilmeld dig Cirques
     nyhedsbrev

Bliv en del af de
første der modtager
vigtige produktnyheder
og informationer fra Cirque.