Skype for Business, systemintegration og synergieffekter. Det kan hurtigt blive tørt og tungt.

Derfor omsætter vi en hel masse af vores viden til letspiselige videoklips som forklarer, hvorfor det vi laver faktisk er mere spændende end man skulle tro. Det er ikke bare telefoner og IT-systemer. Det handler om måden vi kommunikere med hinanden på. Det handler om bæredygtighed og work-life balance. Det handler om at kunne trække vejret lidt roligere i en hektisk hverdag - og så endda føle sig mere effektiv mens man gør det.

Skeptisk? Så skulle du måske se et par afsnit af den halv-sorte, men helhjertede "Top 8 - Derfor burde du arbejde i Cirque". En lille føljeton der med et glimt i øjet forklarer dig, hvem vi er og hvorfor det faktisk ikke er helt uinteressant. God fornøjelse.

PS, vores serie af Skype for Business instruktionsvideoer kan findes her.


Sådan kommunikerer en moderne NGO

Jens fra Mellemfolkeligt Samvirke fortæller om de overvejelser velgørenhedsorganisationen gjorde sig, da man skulle vælge nyt kommunikationssystem og kommer ind på, hvad Skype for Business betyder i en praktisk hverdag.


Skype for Business - Samarbejdet mellem Cirque, Microsoft & Implement

I denne video fortæller Microsoft og Implement Consulting Group om, hvordan Cirques Skype for Business understøtter deres forretning og internationale aktiviteter.


Marketingmødet - Arnestedet for vanvittige ideer

Hvad sker der hvis man tager sin værste ide og gør den til virkelighed? Bedøm selv og bliv klogere på cloud-kommunikation.


Top 8 - Derfor burde du arbejde i Cirque

Selvfedt og alt for meget? Vi har begået en føljeton i 8 afsnit som forklarer dig, hvorfor du hele tiden hører om det der Cirque.


Gå amok! Sådan fejrede vi årets resultat med Skype for Business

I 2015 blev Cirque Danmarks største udbyder af Skype for Business Cloud-løsninger. Det er vi virkelig glade for.


Sådan er det at arbejde i Cirque

Hos Cirque tilbyder vi gratis kaffe - og meget andet. For vi tror på at glade medarbejdere og god forretning hænger uløseligt sammen. Her får du et lille indblik i, hvordan det er at arbejde hos Danmarks skarpeste tele- og IT-virksomhed:


OneApp

Kan man opnå en bedre work-life balance og blive mere effektiv samtidig? Med Cirques OneApp får du en lang række smarte funktioner, som hjælper dig og dine kollegaer med at spare tid og ressourcer.


Life of Cirque

Mød Cirque! Cirque er et innovativt og anderledes teleselskab der tilbyder kommunikationsløsninger i skyen, som gør det nemmere at samarbejde. Det lyder måske lidt kedeligt og kompliceret - men det er det ikke. Vi gør nemlig løsningerne smartere blot ved at lave dem bedre og mere simple. Samtidig giver vi en nærværende og personlig service, da vi selv er meget glade for personlig service. Det er vores kunder og partnere også.


Business One™

Business One™ er en samarbejdsplatform der konstant udvikler sig i synergi med den seneste teknologi. Det betyder at den løbende tilpasser sig din organisation og jeres behov og kan skræddersyes efter skiftende omstændigheder.

Book en demo

Tilmeld dig Cirques
     nyhedsbrev

Bliv en del af de
første der modtager
vigtige produktnyheder
og informationer fra Cirque.