Læs om Kjaer Groups oplevelse af Cirque

”Det fungerede forbavsende godt” reflekterer Michael Volder, Group IT-Manager hos Kjaer Group A/S, tænksomt.
”Det” refererer her til et stort konferencekald på tværs af kontinenter, som virksomheden afholdte for nyligt. Michael Volder havde været spændt på hvordan det ville gå: ”Vi havde folk fra hele Skandinavien, det var det ene. Men så havde vi jo folk med fra mange forskellige steder rundt omkring i Afrika. På meget forskellige forbindelser. Men både lyd og dokumentdeling fungerede upåklageligt”.

"Vi har været kunde hos Cirque i 14 år og altid oplevet en høj stabilitet. Så vi følte os meget trygge ved at vælge Cirques Skype for Business-løsning"

— Michael Volder, Group IT-Manager, Kjaer Group A/S

Kjaer Group er en dansk virksomhed der har specialiseret sig inden for ”automotive services” i Afrika. Med automotive services forstås salg, reparation, og servicering af biler, busser, lastvogne og tilbehøret til disse. Virksomheden leverer pakkeprodukter til både private, forretninger, NGO’er samt FN. Med andre ord er Kjaer Group med til at understøtte transporten rundt omkring på det afrikanske kontinent.

Kjaer Group A/S

Kjaer Group

Medarbejdere: 400
Hovedsæde: Svendborg
Erhverv: Førende leverandør af automotive services i en række afrikanske lande
Løsning: Anvender Skype for Business som samarbejdsplatform per November 2015

 

Virksomheden, der har godt 400 medarbejdere på lønningslisten, har for nylig taget springet ud i skyen og er overgået til en Skype for Business-løsning. Ofte er det langt fra nemt at vinde retten til at være udbyder, men i dette tilfælde var Cirque privilegeret: ”Vi har været kunde hos Cirque i 14 år og altid oplevet en høj stabilitet. Så vi følte os meget trygge ved at vælge Cirques Skype for Business-løsning” uddyber Michael Volder.

If it ain’t broke…

Allerede for 5 år siden overvejede Michael Volder om man snart skulle overgå fra en hardwareplatform til en softwareplatform: ”Vi overvejede det men blev enige om, at det udstyr vi havde godt kunne fungere lidt længere”.

"..det ville være synd at sige, at vi savner vores gamle hardware."

— Michael Volder, Group IT-Manager, Kjaer Group A/S

Det kunne det så indtil det ikke kunne længere. Da beslutningen stod mellem en dyr reparation/opgradering af udstyret i kælderen og en cloud-løsning, vidste Michael Volder at det var blev tid til at skifte: ”Og tak for det. For det ville være synd at sige, at vi savner vores gamle hardware.” Kjaer Group havde en traditionel PBX-løsning med call flow og intern omstilling inden skiftet til Skype for Business.

Ligeså vigtigt har det været, at medarbejderne har taget godt imod den nye løsning: ”Vi har slet ikke haft de… skal vi kalde det vanskeligheder i forhold til motivation, som en omfattende, ny IT-løsning ellers godt kan medføre. Folk har været positivt stemte og klar til at få implementeret det nye. De har let ved at se, at det gør arbejdsdagen nemmere for os alle sammen. Faktisk er der et par stykker der har spurgt, hvorfor vi ikke har gjort det noget før? Og det er da også et stort plus med de nye features, så som at kunne ringe fra sin computer. Det er dejlig nemt” forklarer Michael Volder om indstillingen til den nye Skype for Business-løsning.

Kjaer Group er kun lige gået i luften med den nye platform, men forventningerne er høje: ”Nu delte vi Powerpoint her på vores første konferencekald, men fremadrettet skal vi også til at bruge video i kommunikationen med vores afrikanske kollegaer og samarbejdspartnere. På den måde kan vi komme tættere på hinanden og styrke de arbejdsmæssige- og forretningsmæssige relationer” afslutter Michael Volder.

Book en demo

Tilmeld dig Cirques
     nyhedsbrev

Bliv en del af de
første der modtager
vigtige produktnyheder
og informationer fra Cirque.