Fiberbredbånd
Den rigtige fiber/bredbåndsforbindelse

Teknologien er kompliceret, men løsningen er enkel. Cirque leverer lynhurtige og stabile fiber- & bredbåndsforbindelser til din virksomhed på mellem 10 Mbit/s og 1 Gigabit/s afhængigt af jeres behov. Uanset om du skal bruge en primær forbindelse til en enkelt lokation eller knytte flere afdelinger sammen, leverer Cirque en overskuelig, effektiv og driftsikker løsning.

Skalérbar fiber

En fiberløsning fra Cirque er ikke kun en god investering på kort sigt – den er skalérbar og kan derfor håndtere den øgede mængde information der løbende udveksles via internettet. Uanset hvilken hastighed du vælger, får du en fleksibel løsning, der er nem at skalere op og ned, så du altid har den fornødne kapacitet.

Driftsikker bredbånd

Har du brug for en solid og effektiv forbindelse, men ikke behov for lynhurtig behandling af store datamængder? Cirques bredbåndsforbindelser er til virksomheder, der ønsker en stabil og gennemtestet internetforbindelse til en lav pris. Cirques bredbånd kan benyttes som en enkelt del af et større netværk, eller blot som en selvstændig internetforbindelse.

Bredbåndsforbindelserne leveres som XDSL. Du kan vælge imellem flere forskellige download-hastigheder på mellem 2 Mbit/s og 90 Mbit/s. Samtidig får du den upload-hastighed som dit kobber kan trække - uanset hvilken downloadpakke du har valgt.

International fleksibilitet

Cirques løsninger er gearet til, at danske virksomheder i stigende grad opererer i en international kontekst. Således leverer vi fiberforbindelser til brug i både Danmark og udlandet.

Med en fiber/bredbåndsløsning fra Cirque får I:

  Døgnovervågning af jeres forbindelse

  Døgnovervågning af jeres router

  1 stk. router

  IP-adresser efter behov

  24-timers fejlmelding

  En skalérbar løsning – designet så I nemt kan justere løbende efter behov.

  Høj stabilitet

  Leveringstid på 4-8 uger

Book en demo