Hjemmearbejdsplads
Den perfekte motor

Hurtig, effektiv og driftssikker. Disse ord skal helst beskrive den internetforbindelse, der fungerer som motor for din virksomhed. Hos Cirque ser vi det som vores fornemmeste opgave at levere den. Uanset hvilken ”motor” I har behov for - en lynhurtig fiberforbindelse, xDSL bredbånd eller mobilt internet, leverer vi en sikker, hurtig og stabil løsning.

24 timers serviceovervågning

Selv de bedste motorer kan få behov for en mekaniker. For at sikre jer den allerbedste oplevelse opererer Cirque med 24 timers serviceovervågning for alle vores kunder – og nej det koster ikke ekstra. Der vil altid være hjælp at hente, selv en sen aftentime hvor du kæmper med en deadline der hedder næste morgen. Og det gælder uanset om du befinder dig i København, Kolding, Kuala Lumpur eller et helt fjerde sted (Med OneApp Roaming Killer ringer du endda gratis hjem fra udlandet).

Ideel til Skype for Business og Business One

Vores internetløsninger er selvfølgelig gearede til at kunne drive både Skype for Business og Business One upåklageligt. Uanset om I har brug for kraft, mobilitet eller begge har vi en løsning der understøtter jeres platform.

Ring til os på 77 31 71 71 og lad os få en samtale om jeres behov.

Cirque tilbyder følgende internetpakker:

Vores internetpakker

*) På adresser der er forbundet med to kobberpar kan vi endda tilbyde Pair Bonding, hvilket giver en meget hurtig forbindelse til en ganske overkommelig pris. Ring gerne til os på 77 33 71 71 for at finde ud af om Pair Bonding er muligt på din adresse. 

Book en demo