Lynhurtigt mobilt internet

Lynhurtigt 4G Internet fra Cirque

Med 4G mobilt internet åbnes dørene til en helt ny oplevelse

Cirque leverer den lynhurtige 4G/LTE standard der gør, at du kan streame film uden afbrydelser og up- og downloade store filer på få sekunder, uanset om du er på farten eller hjemme. For at udnytte teknologien og den høje hastighed skal din smartphone understøtte 4G/LTE eller du skal have en 4G router eller modem derhjemme.

Vælg imellem følgende mobile datapakker i Danmark:
MobildataHastighedMdl. trafikPris eksl. moms
4G Mobil Data 4G/LTE 1GB 69,00
4G Mobil Data 4G/LTE 5GB 99,00
4G Mobil Data 4G/LTE 20GB 199,00
4G Mobil Data 4G/LTE 250GB 299,00

Prisen er pr. måned og gælder kun data-simkort inklusiv data, og er eksklusiv tale.

Hastighed

Hastigheden varierer afhængig af modem samt hvor mange antal brugere, der er online samtidig. Desuden kan signalstyrken blive påvirket af bygninger, terræn, vind og vand.

4G Produkter
4G Simkort fra Cirque
Simkort

Såfremt du udelukkende ønsker at benytte 4G internet og data i din eksisterende tablet, PC, dongle eller router, skal du blot bestille et 4G data-only SIM uden tilkøb af dongle, router eller wi-fi accesspunkt. 

4G Dongle fra Cirque
Huawei E3276 HighLink Dongle

Et enkelt og smart lille modem/dongle, som både kan bruges til 3G og 4G. Med 4G er der hul igennem til super hurtige download- og upload-hastigheder, og der er også fart på uden for 4G-nettets rækkevidde. Huawei E3276 giver nemlig helt op til 42 Mbit/s på vores 3G-netværk.

Huawei E5776 fra Cirque
Huawei E5776 4G WiFi

En smart mobil 4G/LTE-router som minder lidt om en smartphone i størrelse og vægt. Huawei E5776 4G WiFi giver dig wifi alle de steder du har behov for internet- og dataadgang. Den mobile mini-router henter ganske enkelt et signal fra vores 4G/LTE-netværk og sender dette videre ud som trådløst netværk med fuld hastighed. Man kan have op til 10 enheder tilsluttet samtidig, så routeren er et stærkt alternativ til det traditionelle trådløse netværk i hjemmet.

4G Router fra Cirque
Huawei E5180 Cube 4G router

En yderst stabil, trådløs router til hjemmet eller kontoret. Huawei E5180 har et LAN stik, så man kan tilslutte PC’er, printer m.fl. direkte på samme netværk. Derudover er der selvfølgelig wi-fi, så du kan surfe via iPad og smartphones. Routeren kan håndtere op til 32 brugere ad gangen.

Book en demo