Cloud Connetor

Kan man kombinere en standard, Office 365-baseret Skype for Business løsning med Cirques unikke, udbyggede Skype for Business Cloud løsning? Med Cloud Connector til Office 365 bliver svaret ja.

Cloud Connector Edition kan være den rigtige løsning for jeres virksomhed, hvis I ønsker at udnytte de fordele Office 365 giver i forhold til geografisk uafhængighed. Med Cloud Connector kan vi integrere jeres E1, E3 (med tilhørende Cloud PBX/Cal+) med Cirques Skype for Business miljø. I kan også anvende den omfattende E5 som udgangspunkt for integrationen.

Cloud Connector er en hybridløsning der består af et sæt virtuelle maskiner (VM), der integrerer jeres cloud løsning hos Cirque med Cloud PBX hos Office 365. Dette giver mulighed for enkelt og smertefrit at integrere mobiltelefoni, OneNumber, mobilstatus, kontaktcenter, PC reception, optagelse af samtaler, integration af CRM/ERP og meget mere. Ved at indsætte en minimal Skype for Business Server topologi i et virtualiseret miljø hos Cirque i skyen, kan medarbejderne i jeres virksomhed, uanset om deres brugerdata er placeret i Office 365 eller Cirques sky, foretage og modtage opkald via fastnet og mobiltelefoner gennem den eksisterende voice-infrastruktur som vist i følgende diagram:

Overvej følgende når I planlægger en implementering af Skype for Business - Cloud Connector Edition:

  For at Cloud Connector giver jer de fordele som ligger i cloud voice-løsninger, skal I tilmelde jer en Office 365 ”tenant” som omfatter Cloud PBX.

  Cloud Connector kræver ikke en fuld on-premise Skype for Business Server, når man benytter Cirques Skype for Business Cloud-løsning.

  I øjeblikket kan Cloud Connector ikke sameksistere med Lync eller Skype for Business på lokale servere. Hvis du ønsker at flytte eksisterende Lync eller Skype for Business-brugere til Office 365 og fortsætte med at levere on-premise telefoni til dine brugere, bør I overveje Cloud PBX med lokale tilslutningsmuligheder ved brug af en eksisterende Skype for Business Server.

  Cloud Connector er tilgængeligt i hele verden.

  Jeres brugere bliver hosted online.

  Hvis I ønsker at tilbyde dial-in konferencer til de brugere som er hosted gennem Cloud Connector, kan I tilkøbe Microsofts PSTN-konferencemodul.

Book en demo