Cirques PC reception er en komplet platform der er designet til at kunne håndtere alle receptionens kommunikationsbehov. PC receptionen, som er udviklet af vores samarbejdspartner Competella, er fuldt integreret med Microsoft Lync/Skype for Business og leveres i skyen. Det er en løsning som kombinerer en intuitiv brugergrænseflade med unikke Unified Communications funktioner.

Således giver PC receptionen både mobilstatus, kalenderintegration til Exchange, intelligent kø-funktion med smart routing og realtids-status-informationer (Presence). Funktioner som tilsammen gør det langt nemmere at løse arbejdsdagens udfordringer som travl receptionist. Det giver forbedret produktivitet og en bedre håndtering af opkald.
Cirque Skype for Business PC Reception
Competella klienten

Vi ved at det er vigtigt, at jeres receptionister har et godt overblik og kan få adgang til de informationer de har brug for nemt og hurtigt. Derfor er vores PC Reception opbygget efter målet om at give en så enkel og intuitiv oplevelse som muligt. Det resulterer i hurtigere håndtering af opkald, reducerede antal mistede opkald og bedre muligheder for at levere korrekt information og svar med det samme - alt sammen til en væsentligt lavere pris end de fleste lignende værktøjer.

Book en demo