Skype for Business klienten

Som Skype for Business kunde kan du vælge mellem fire forskellige abonnementstyper, og aktivere telefoni funktioner til dine medarbejdere. 

Cloud Lite og Cloud Basis er de helt enkle abonnementer som giver dine medarbejderne de mest essentielle funktioner, mens Cloud Voice og Cloud Mobile er til de medarbejdere der har brug en komplet kommunikationsløsning. Cloud Voice er til medarbejderen der hovedsageligt arbejder fra sit skrivebord og ikke har behov for at kunne alt fra sin smartphone. Med Cirques unikke integration til Office 365, kan du med et Cloud Voice-abonnement bruge Skype for Business-klienten som telefon. Med andre ord smelter din telefon og computer sammen og bliver til ét integreret redskab.

Cloud Mobile er til medarbejderen der ønsker fuld integration mellem sin mobiltelefon og Skype for Business-løsning. Denne integration giver dig alle fordelene ved Skype for Business og telefoni, samtidig med at du bruger det samme telefonnummer til al kommunikation - uanset om du ringer fra din smartphone, din laptop eller din tablet. Ud over fordelene ved Cloud Voice, giver Cloud Mobile dig også status på dine kollegaer fra din mobiltelefon. Så kan du altid se hvem der er tilgængelig og hvem der er optaget - også når du bruger din mobiltelefon. Cloud Mobile giver dig således alle de funktioner som gør Cirque til et unikt teleselskab: Skype for Business telefoni, OneNumber, OneApp og meget mere.

Svært ved at overskue mulighederne? Brug oversigten nedenfor til at danne dig et overblik:

Skype for Business

Cloud

Lite

Cloud

Basis

Cloud

Voice

Cloud

Mobile

Cloud-baseret Skype for Business fra Cirque
Helpdesk support
Desktopdeling  
Audio, video- & webkonferencefunktion  
Konferencerumsfunktion  
Cirque OneApp      
Mobile Presence og status i Skype for Business & office programmer      
Gratis intern telefoni    
A-C nummervisning    
Voicemail via Office 365™ og Exchange™    
OneNumber fra Skype for Business-klient og fra mobil      
Mobil OneNumber      
Mobile ringegrupper (tilkøb)      
PC reception (tilkøb)    
Kontaktcenter (tilkøb)    
Internationale numre (tilkøb)    
Avanceret IVR/Auto Attendant (tilkøb)    
Bordtelefon Polycom CX600 (tilkøb)    

Book en demo