Skype for Business
Image not available

Telefoni integreret med Office 365

Telefoni og Skype for Business samlet ét sted

Som den eneste leverandør i Danmark kan Cirque (en del af TDC Group) tilbyde komplet integration af telefoni i Skype for Business. Det betyder nemmere, smartere og mere overskuelig kommunikation.

Vi gør en dyd ud af, at gøre det komplekse enkelt. Integrationen mellem telefoni og Office 365 betyder, at du kan bruge Skype for Business til alle former for kommunikation: Chat, videokald, skærmdeling, kalenderføring og vigtigst af alt: telefoni. Uanset om du er på kontoret eller på farten så har du ét system til kommunikationen med dine kollegaer, dine kunder og dem du ellers har brug for at tale med. Det er en komplet løsning der opfylder behovene hele vejen rundt og den leveres som public cloud-, private cloud- eller som hybridløsning.

Med Cirque/TDC's integration til Skype for Business kan du smide bordtelefonen ud. Det eneste du har brug for, for at ringe er din laptop, din tablet eller din mobiltelefon, selvfølgelig. Du bestemmer selv hvad der fungerer som arbejdstelefon, det eneste du behøver er en forbindelse til Skype for Business. Så kan du afholde videokonferencer fra sommerhuset, fra hotelværelset eller et hvilket som helst andet sted, hvor du har en Wifi-forbindelse.

Det er både nemmere og mere økonomisk. Det betyder ikke at du altid skal være på: Du styrer nemlig selv hvilke telefonnumre der er aktive hvornår - det kalder vi OneNumber. Det hele styres enkelt med en app - og den kalder vi OneApp.

Er der behov for en PC reception eller et avanceret kontaktcenter, kan dette uden problemer tilkøbes Skype for Business.

Interesseret i at høre mere? Giv os gerne et kald på 77 33 71 71.

NB: Har din virksomhed selv investeret i et On-Premise Lync™/Skype for Business miljø, kan vi levere en Microsoft Qualified SIP Trunk og tilbyde fuld mobilintegration.

Hvorfor Skype for Business?

Book en demo