CC Touchpoint - Sociale medier
Brug for at tæmme de sociale medier? CC Touchpoint hjælper dig med at overskue de platforme dine kunder bruger og giver dig et redskab til at svare dem nemt og hurtigt
Contact Center Touchpoint hjælper dig med at:

  Finde og svare på de samtaler på de sociale medier som relaterer sig til dit brand og din virksomhed.

  Lokalisere og belønne positive kommentarer.

  Få effektivt styr på negative kommentarer før de gør rigtig skade.

  Skabe en bedre forståelse af hvordan dit brand og din virksomhed bliver opfattet uden for organisationen.

Sådan fungerer det:

  CC Touchpoint er en nem og overskuelig måde at administrere den aktivitet dit brand genererer på Facebook, LinkedIn, Twitter og der hvor dine kunder ellers er.

  Redskabet samler de mails og notifikationer som sociale medier og tredjeparts monitoreringsprogrammer* genererer og sender dem direkte ind i kontaktcentrets kø.

  Integration er nøgleordet. Funktionen er selvfølgelig forbundet med kontaktcentrets andre platforme og giver jer derfor styrken til at yde 360° kundeservice; hele vejen rundt - via telefon, mail, SMS, web chat, de sociale medier eller fax for den sags skyld.

Overblik:

  Sociale medier så som Facebook, LinkedIn og Twitter giver deres brugere en platform til at dele holdninger og oplevelser med deres venner/følgere.

  CC Touchpoint hjælper dig med at finde de negative kommentarer dit brand eller virksomhed har måtte lide. Således kan du slukke branden før den spreder sig og gå i dialog med den utilfredse kunde.

  De positive kommentarer bliver også opfanget og du får således god mulighed for at anerkende og belønne dine kunder og derigennem skabe stærkere loyalitet.

  De positive kommentarer kan nemt bruges som case-eksempler eller referencer med kundens tilladelse.

  Overblikket over den dialog der handler om jeres brand hjælper med at måle effektiviteten af jeres marketing- og PR initiativer.

  Redskabet er med til at give jer en bedre forståelse af hvordan forskellige interessenter (Kunder, partnere, journalister) opfatter jeres brand og organisation.

*Der findes en række enkle, tredjeparts monitoreringsprogrammer som CC Touchpoint kan håndtere.

Book en demo