oneapp - én app til alle kommunikationsbehov

OneApp

Én app til alle kommunikationsbehov

Et redskab til overblik, effektivitet og work-life balance

OneApp er et værktøj som frigør dig fra dit skrivebord. Det overblik, den adgang til information og mulighed for at kommunikere som du har på kontoret, giver OneApp dig med på farten.

Sagt enkelt giver Cirques OneApp dig en lang række smarte funktioner, som hjælper dig og dine kollegaer med at spare tid og ressourcer.

Se hvordan OneApp fungerer i videoen herunder:

Se hvordan Business One OneApp virker

Sådan kommer du i gang med OneApp

OneApp til iPhone
QR Business One OneApp AppStore
OneApp til Android
QR Business One OneApp playstore
OneApp til Windows Phone
QR OneApp Windows Phone
 
  • OneApp
  • Presence
  • OneVoicemail
  • OneNumber
  • Omstilling
  • Callback
  • Roaming Killer

OneApp

Business One™

Skype for Business

Presence/status på mobil, telefon, S4B klient, softphone, kalender
Kalenderdeling (Microsoft™ Exchange®)
Tidsindstilling for visning af OneNumber
Omstilling - blind  
Styring af nummervisning - OneNumber/mobil til og fra
Styring af nummervisning - gruppe/hovednumre til og fra
Hurtig viderestilling (pause, frokost, møde osv.)  
Callback - spar op til 70% på opkald foretaget i udlandet
OneVoicemail - Visuel Voicemail og videresendelse af voicemails  
Roaming Killer (SIP Out) - ring gratis med wifi
OneNumber
Mobile OneNumber  
Mobile ringegrupper - til-/framelding  
Presence og "hurtige viderestillinger"

OneApp Presence følger automatisk posterne i din arbejdskalender, men du kan også benytte prædefinerede ”hurtig-viderestillinger” til nemt at sætte dig i pause, frokost eller møde, og dermed lukke dit OneNumber, så personen der ringer, bliver mødt af en professionel besked kaldet "spoken presence", der fortæller, hvorfor du er optaget, og hvornår du forventes retur.

Eksempelvis ”For information in English press 5. Velkommen, du har ringet til Oscar Hansen. Personen, du søger, er til møde og kommer tilbage kl. 16. Indtal din meddelelse efter tonen. For at komme til receptionen: tryk 9”

Under ”hurtig viderestillinger” kan du til enhver tid åbne dit nummer for indgående kald ved at trykke på ”åbn telefon”. Denne funktion er brugbar, hvis du alligevel ønsker at modtage opkald under et møde eller i frokosten, eller et møde slutter før tid.

OneVoicemail

Med OneApp medfølger OneVoicemail, som er en intuitiv ”Visual Voicemail”, hvor du nemt kan aflytte, spole frem og tilbage, samt slette og videresende dine telefonbeskeder uden at skulle ringe op til et nummer eller navigere rundt i telefonsvareren gennem langsommelige tastemenuer. Et tryk eller to på skærmen er alt hvad der behøves.

Klik på videoen til højre for en visuel oplevelse af hvordan OneVoicemail fungerer i praksis.

OneNumber

Med OneNumber bestemmer du selv om du ringer fra dit mobilnummer eller dit fastnetnummer - uanset om du ringer fra din mobiltelefon, bordtelefon eller Lync™ klient.

I den medfølgende OneApp kan du endda bestemme, hvornår du vil vise dit mobilnummer og hvornår du vil vise dit fastnetnummer via en enkel kalenderoversigt. Samtidig kan du bestemme, hvornår andre kan ringe til dine forskellige telefonnumre og hvornår de skal sendes videre til en kollega. Sværere behøver det ikke at være.

Klik på videoen til højre for en visuel visning af, hvordan du styrer OneNumber i praksis.

Omstilling

Det er utrolig nemt og hurtigt at omstille opkald direkte i OneApp og kræver ganske få tryk.

Besvar det indgående kald, gå ind i OneApp, find den person du ønsker at omstille til, tryk på omstillingsikonet og vælg det nummer der skal omstilles til. Herefter kommer en lille besked i bunden af app’en og kaldet er omstillet.

Klik på videoen til højre for en lille demo af, hvordan omstilling via OneApp fungerer.

Callback

Med den indbyggede callback-funktion i OneApp nedbringer du din mobilregning med op til 70 %, når du under en forretningsrejse eller i sommerferien ringer hjem til dine kollegaer, familie og venner.

I al sin enkelthed sender OneApp en besked til Cirque om at ringe den ønskede person op, og når din telefon ringer, skal du blot svare kaldet og samtalen forbindes – det er utrolig nemt og enkelt, fordi du har personens status og informationer lige ved hånden i app’en. Klik på videoen til højre for at få illustreret, hvordan Callback fungerer.

SIP Out — ring gratis hjem fra udlandet til danske telefonnumre!

Med SIP-funktionen i OneApp, kan du ringe op via internettet. Det er især en fordel i udlandet, hvor taksterne for almindelig telefoni ofte er høje. Det er lige så nemt som at foretage et almindeligt opkald og personen du ringer op får vist dit sædvanlige telefonnummer - selvom opkaldet teknisk set leveres gennem IP-teknologi. Det eneste det kræver, er at din telefon har en almindelig Wifi-forbindelse, som den de fleste hoteller og cafeer efterhånden tilbyder.

Har du et Mobil Pro abonnement, kan du med SIP Out ringe gratis til danske fastnet og mobilnumre - uanset hvor i verden du befinder dig. Andre telefonnumre takseres til gældende takst, som hvis opkaldet blev foretaget i Danmark. Du sparer dermed hele roaming taksten.

Book en demo