Cirque Business One

Cirque Business One

Én løsning, ét nummer, én app - færre frustrationer

Business One™ er en samarbejdsplatform der konstant udvikler sig i synergi med den seneste teknologi. Det betyder at den løbende tilpasser sig din organisation og jeres behov og kan skræddersyes efter skiftende omstændigheder.

Dermed kan du og dine kolleger effektivisere samarbejdet, øge mobiliteten, optimere videndelingen og forbedre kundeservicen – helt enkelt.  Business One er gennemsyret af ideen om at skabe en løsning som gør dig og dine kolleger i stand til at kommunikere smidigt og effektivt og udnytte jeres ressourcer, hvor det virkelig batter. Vores Business One™ løsning er altså ikke bare endnu en omkostning, men en løsning, som øger din virksomheds effektivitet og konkurrenceevne, fordi den skærer overflødige forretningsprocesser fra og giver jer mulighed for at bruge kræfterne de rigtige steder.

Et spørgsmål om integration

Business One™ er skræddersyet til integration og kan flettes sammen med en række kalender- og mailsystemer samt en lang række CRM, ERP og Support/Help Desk systemer.

Disse smidige integrationer gør det muligt for jeres brugerne at arbejde ud fra én samarbejdsplatform, som på baggrund af informationer om fx møder, tilgængelighed og status, samt screen-pop hos den enkelte medarbejder, med det samme giver den enkelte bruger et komplet overblik.

Cirques Business One integration

Yd en bedre service med hurtig respons og rede svar.

Business Ones intelligente funktionalitet nedbryder de hidtidige grænser mellem fastnettelefoni, mobiltelefoni og internet, så du og dine kolleger får et komplet overblik over virksomheden og når mere på mindre tid. Vi ved fra vores kunder, at det giver dem mulighed for at yde deres kunder en bedre service og en hurtigere response.

Book en demo