Kære alle

31. marts 2016

 

I dag er vi glade for at kunne meddele, at Cirque bliver en del af TDC Group. Med effekt fra i dag er ejerskabet overgået til TDC, men vi fortsætter med nuværende bemanding, fokus og strategisk orientering.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi har sagt ja til TDC netop fordi TDC anskuer Cirque som en markeds- og teknologi-ledende virksomhed inden for sit område, og som en enhed der bringer en stærk innovationskraft med sig ind i TDC. Derfor har vi fuld tiltro til, at Cirque kommer til at fortsætte med at levere værdiskabende løsninger blot styrket af de kompetencer som TDC bringer inden for netværk og sikkerhed.

Cirque bliver et brand i TDC Erhverv

De sidste mange år har været en utrolig rejse for Cirque og intet af dette ville være muligt uden vores fantastiske medarbejdere og vores trofaste kunder.

Men tiden er inde til at sætte ekstra skub på forretningen i Danmark og udenlands og her har vi fundet en fantastisk partner som har størrelsen og musklerne til, at vores Skype for Business-løsning kan blive endnu bedre og nå endnu længere ud. Cirque bliver et brand i TDC Erhverv med samme fokus på Skype for Business- og Avaya-kommunikationsløsninger som hidtil.

Vi holder dig selvfølgelig løbende opdateret med nye tiltag og vigtig information. For nu er der bare at sige, at vi glæder os og ser frem til at have jer med på vores fortsatte rejse.

De bedste hilsner

Cirque A/S