• Den innovation din forretning har brug for

  • Book et uforpligtende møde og hør mere

  • 1
  • 2

Book et uforpligtende møde med Cirque og hør mere om, hvordan vi kan optimere kommunikationen i din virksomhed. Udfyld nedenstående formular, så kontakter vi dig snarest.

Tak fordi du har booket en demo. Vi kontakter dig snarest!

Cirque leverer en komplet, intuitiv samarbejdsplatform hvor telefoni, mail, kalender og chat spiller sammen på en måde som er helt unik.

Det er store ord, ja, men vi er faktisk ikke bange for at tage dem på os. For det er vores klare mål at kunne levere den smarteste kommunikationsløsning på markedet. Det gør vi ved at tilbyde én integreret løsning og én app der kan håndtere alle jeres kommunikationsbehov og anvendes på både smartphone, tablet og computer.

Hvorfor er Skype for Business så smart?

Som et af de første selskaber i verden, og som den eneste leverandør i Danmark, kan Cirque tilbyde komplet integration af telefoni i Office 365 herunder Skype for Business. Det betyder nemmere, smartere og mere overskuelig kommunikation.

I Cirque gør vi en dyd ud af, at gøre det komplekse enkelt. Integrationen mellem telefoni og Office 365 betyder, at du kan bruge Skype for Business til alle former for kommunikation: Chat, videokald, skærmdeling, kalenderføring og vigtigst af alt: telefoni. Uanset om du er på kontoret eller på farten så har du ét system til kommunikationen med dine kollegaer, dine kunder og dem du ellers har brug for at tale med. Det er en komplet løsning der opfylder behovene hele vejen rundt.

Med Cirques integration til Skype for Business kan du smide bordtelefonen ud. Det eneste du har brug for, for at ringe er din laptop, din tablet eller din mobiltelefon, selvfølgelig. Du bestemmer selv hvad der fungerer som arbejdstelefon - det eneste du behøver er en forbindelse til Skype for Business. Så kan du afholde videokonferencer fra sommerhuset, fra hotelværelset eller et hvilket som helst andet sted, hvor du har en Wifi-forbindelse.

Det er både nemmere og mere økonomisk. Det betyder ikke at du altid skal være på: Du styrer nemlig selv hvilke telefonnumre der er aktive hvornår - det kalder vi OneNumber. Det hele styres enkelt med en app - og den kalder vi OneApp.

Er der behov for en PC reception eller et avanceret kontaktcenter, kan dette uden problemer tilføjes til Skype for Business.

Interesseret i at høre mere? Ring gerne til os på 77 33 71 71.